Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині презентували трактор, виготовлений за ліцензією FIAT

Холдинг Автопланета вже понад 15 років успішно крокує автомобільним  ринком Херсонщини та продовжує розширювати свої кордони. 28  квітня Холдинг Автопланета став офіційним дилером з продажу та обслуговування сільгосптехніки YTO.

З нагоди цього в Бериславському районі, а саме у селищі Новорайськ відбулася урочиста зустріч керівництва холдингу, та представників компанії “АГСОЛКО“, – офіційного імпортера YTO в  України, з аграріями Херсонщини.

Під час отримання дилерського сертифікату

Дмитро Іванов підкреслив, що Холдинг Автопланета  став ще ближче до своїх клієнтів, розширивши асортимент товарів та послуг.

«Зараз вкрай необхідно, щоб наші аграрії мали можливість комплексно отримувати всі послуги та товари для свого бізнесу у одного надійного та компетентного постачальника. А довіра імпортера до холдингу Автопланета  – є  тому прямий доказ».

Після урочистостей гостям був презентований трактор YTO-X804, виготовлений за ліцензією FIAT на Китайському державному заводі КНР з виробництва тракторної і військової техніки.

Комплектація YTO-X804:
• Потужний і економічний двигун, виготовлений за ліцензією компанії PERKINS (Англія) потужність 80 к.с., витрата палива (от робіт) кг/година – 4,7;
• Якісно скомпонована трансмісія FIAT (Італія);
• Надійне зчеплення LUK (Німеччина).

Основні переваги YTO-X804:

  1. Високий рівень тягового зусилля на гаку, запас потужності – 30%.
  2. Економія на споживанні палива складає 25-30% в порівнянні з аналогами вітчизняного виробництва – перевіреноАсоціацією фермерів України.
  3. Вал відбору потужності (ВВП) дискового типу є більш надійними.
  4. Трактор заходить вміжряддя 70 см, при цьому залишається 8 см захисної зони для рослин
  5. Високе тягове зусилля за рахунок більш сучасного двигуна і коробки передач, а також вдале балансування ваги трактора.
  6. Балковий тип переднього моста – надійна , та проста конструкція, що має мінімальну кількість шестерень і підшипників.
  7. Простора, герметична кабіна, з оглядовістю 360 градусів і обладнана обігрівачем. (Кондиціонер – під замовлення).
  8. Можливість працювати з важкими агрегатами (наприклад, обприскувач 3200 л, в деяких випадках з 4-х корпусним плугом).
  9. Потужна 3-х точкова навіска.
  10. Виробництво – завод тракторної тавійськової техніки, висока якість виготовлення та матеріалів.

Цю неймовірно зручну та комфортну техніку можна придбати також в кредит та,в лізинг, що дуже вигідно, адже не потрібно виймати гроші з бізнесу, тим паче що саме зараз розпочався сезон обробки землі.

 Після презентації і випробувань всі змогли відновити  сили на пікніку організованому прямо посеред поля для тест драйвів на квадроцихлах від BRP Центр Херсон та RenaultDuster
Маленьке свято «День Поля» пройшло на славу, тому що були присутні не тільки представники компаній, а й, місцеве населення з родинами. Окрема подяка за допомогу у організації свята власнику фірми ПП «Агрофірма Додола» Штандері Василю.

* Довідка. Автомобільний комплекс «Автопланета» приділяє пильну увагу розвитку найбільш успішних своїх брендів, пропонуючи покупцям кращі умови, і об’єднує в собі:- Автосалон HYUNDAI, KIA, JAC, GREAT WALL;- Автосалон автомобілів з пробігом Trade-in;- Автосалон Volkswagen Центр Херсон;- Автосалон Центр Херсон;
– Станція з обслуговування дизельних автомобілей « Юг Дизель Сервіс»- Станція технічного обслуговування BOSCH Service;- Цілодобовий шиномонтаж;- Магазин автозапчастин BOSCH на всі марки автомобілів;- Центр кузовного ремонту – ремонт і фарбування всіх марок автомобілів за доступними цінами;- Шинний центр «Автопланета» – продаж та обмін нової гуми на б / у. Чекаємо Вас за адресою:Автомобільний комплекс «Автопланета»м Херсон, Миколаївське шосе 7 км.Тел .: (0552) 33-77-99, (050) 388 07 08

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН