Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських дітей зі шкільних таборів знайомили із автосправою

Перші два тижні літа – час діяльності пришкільних дитячих таборів. Численні групи учнів початкових класів відвідують цікаві місця Херсона й області, музейні експозиції, розважальні комплекси.

Для учнів початкової школи Херсонської ЗОШ №31 вчителі спільно зі спеціалістами автомобільної справи підготували незвичну екскурсію до виставкового салону «Автопланети» плюс». Холдинг є офіційним дилером автомобільних марок «Hyundai» і «Kia».

«Ми всі були вражені, коли на питання: «Що означає емблема марки «Hyundai»?» дівчинка відразу ж відповіла, що це – дві людини, які потискують один одному руки, це означає співпрацю і партнерські взаємини з клієнтами. А ще один хлопчик дуже хотів дізнатись, чи є в автосалоні гібриди. Довелось піднімати капот на «Ioniq» і показувати, що в нього є двигуни – внутрішнього згоряння та електричний. Дуже розумні діти, було приємно поспілкуватись», – поділився керівник служби сервісу холдингу «Автопланета плюс» Петро Куліченко.

Переможці вікторини на знання автосправи отримали призи. Але без подарунка не залишився ніхто. Всіх своїх відвідувачів фахівці «Автопланети плюс» привітали з початком літнього відпочинку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН