Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“СтопКор” пікетував Вищу раду правосуддя через пособництво суддів рейдерам у Херсоні

Члени ГО «Стоп корупції» під стінами Вищої ради правосуддя висловили занепокоєння та обурення незаконними діями суддів Херсонського міського суду Херсонської області, які можуть бути причетними до рейдерського захоплення майна у місті та злочинної змови із захопкниками низки підприємств. У ході проведення акції представники «Стоп корупції» подали звернення до ВРП стосовно незаконних дій служителів Феміди. 

Подробиці активісти виклали у тексті документа.

Приватне підприємство «ВФ «ПАРИТЕТ» є учасником ТОВ «КПД-5 С» з внеском до статутного фонду цього товариства у розмірі 676304,00 грн, що дорівнює 30,2 % статутного фонду ТОВ «КПД-5 С». Зазначене  підтверджується Витягом з ЄДРПОУ № ‪1003688400 від 28.02.2018 року.

ГО «Стоп корупції» попереджає суддів Херсонського міського суду Херсонської області Дорошинську В.Е., Хайдарову І.О., Майдан І.О., Гонтар Д.О. та суддів Господарського суду Херсонської області Закуріна М.К., Павленко Н.А. що буде вживати всіх можливих законних засобів для захисту прав та інтересів законного власника нерухомого майна ПП «ВФ «ПАРИТЕТ», яке є учасником ТОВ «КПД-5 С».

Ми просимо порушити дисциплінарне провадження щодо вищезгаданих суддів Херсонського міського суду Херсонської області та притягнути їх до дисциплінарної відповідальності.

Встановити факт вчинення істотного дисциплінарного проступку цих суддів та ухвалити рішення про звільнення зазначених суддів з цих підстав з посад суддів Херсонського міського суду Херсонської області та суддів Господарського суду Херсонської області.

В межах компетенції та повноважень негайно вжити всіх можливих і необхідних заходів щодо усунення порушення прав ПП «ВФ «ПАРИТЕТ» та вчинення дій з метою відновлення конституційних прав останнього та, зокрема, шляхом залучення інших державних органів для вирішення даного питання», – ідеться у документі, який стопкорівці передали до ВРП.

Стопкор

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН