Про це розповіли журналісти “Стоп Корупції” у своему розслідуванні  “Таємниці херсонських рейдерів

Команда «Стоп Корупціі» дізналася, що підприємство захопили через схему з підробкою підпису власника, фіктивного договору купівлі-продажу та зацікавлених у махінації реєстратораторів.

Нагадаємо, восьмого вересня із будівлі “Херсонбуду” вигнали всіх співробітників та змінили замки на дверях усіх кабінетів, які займав  «Херсонбуд».

Наразі “Херсонбуд” знаходяться без єдиного документу та офісу.

“Розробляв, контролював і здійснював план  Сальдо Володимир Васильович, і коли було захоплення, він особисто був присутній”, – розповідає голова спостережної ради “Херсонбуд” Борис Сандик.

Про рейдерське захоплення майна «Херсонбуд», за словами журналістів, знає все керівництво міста.

“Розуміючи, які процеси відбуваються в бізнесі, це не перший і, мабуть, не останній випадок ,коли влавники не можуть між собою поділити майно”, -цинічно зазначив мер Херсона  Володимир Миколаенко.

Сьогодні в захопленому підприємстві частка належить через підставну особу  самому Сальдо . Невдовзі після рейдерського захоплення Сальдо дав інтерв’ю, в якому назвав дії рейдерів законними

Додамо, що нещодавно набула розголосу історія про причетність  цього колишнього херсонського   голови  та екс-нардепа до ФСБ.

Також відомо, що у 2016 році Володимира Сальдо на 3 місяці заарештували у Домінікані за викрадення людини.