Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські аграрії презентують свою продукцію на виставці в Берліні

Південь України представляють 7 компаній, а це 19 чоловік з Херсонської, Миколаївської та Одеської областей: це компанії «Владам», фермерське господарство «Сапераві», «Євросервісгруп», «Агат-Південь», «Роздольне», «Горіх Причорномор’я» та «Агропатріот». Під час виставки Fruit Logistica вони представлять зразки своєї продукції та маркетингові матеріали на спеціально розробленому стенді, а саме: кавуни, ягоди, часник, горіхи, мед та послуга заморозки.

У Берліні Міжнародна виставка-ярмарок «Fruit Logistica 2018» проходить з 7 по 9 лютого. Це унікальна площадка для аграріїв з усього світу, що збирає 4000 учасників та 60 000 відвідувачів. Головна мета: огляд нових технологій, послуг, продуктів для плодоовочевого бізнесу. Саме тут презентується провідний міжнародний досвід для кожної ланки ланцюжка від виробника до споживача.

Що матиме учасник виставки?
– Можливість презентувати свою продукцію
– Знайти покупця чи постачальника
– Познайомитися з провідним досвідом в аграрній сфері
– Прийняти участь у навчальних заходах
– Домовитися про експорт продукції

Виставка-ярмарок проходить у виставковому центрі City Cube Berlin., площею 180 000 га, а це 18 футбольних полів! 30 павільйонів виставки включають в себе такі тематичні майданчики:

– «Комп’ютерні та інтернет-рішення»;
– «Маркетинг агропродукції»;
– «Переробка та зберігання»;
– «Свіжі фрукти та овочі»;
– «Системи вирощування під ключ»;
– «Сушені фрукти та горіхи»;
– «Тепличні технології
– «Транспортні та логістичні системи»;
– «Упаковка, маркування та сертифікація»;

Місце виставки для української делегації оплатив Міжнародний торговий центр (International Trade Centre Ukraine). Вартість трансферу та проживання для учасників з півдня України частково оплатив Проект UHBDP.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН