Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відзначають День будівельника

13 серпня в Україні – День будівельника. Ті, хто змінюють простір наших міст і сіл, підбивають підсумки своєї роботи і приймають вітання з професійним святом.

56 років на ринку будівельних послуг успішно працює компанія „Херсоноблагробуд”. Зводить нові споруди у населених пунктах Херсонської області. Найбільше успішних проектів реалізувала на території Каховського району. На початку осені будівельники здають в експлуатацію черговий об’єкт у Новій Каховці – приміщення інфекційного відділення центральної міської лікарні.

Це не єдиний об’єкт, який ми завершуємо у співпраці з Новокаховською міською радою. У селі Дніпрянах ми реконструювали місцевий Будинок культури. Все це завдяки тому, що міська рада та міський голова працюють злагоджено, турбуються про те, щоб у всіх населених пунктах, які входять до ради, були новобудови, створювались комфортні умови для жителів”, – розповів керівник „Херсоноблагробуду” Анатолій Подофа.

Будівельна компанія цього року вже здала в експлуатацію водовід у селі Коробках Каховського району. Аналогічний об’єкт зводиться і у селі Волинському.

„Херсоноблагробуд” продовжує зводити нові об’єкти у співпраці з місцевою владою. За більш ніж півстоліття компанія напрацювала репутацію надійного партнера, який якісно і професіонально виконує роботи. А добра репутація – це вже половина успіху.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН