Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Шахраї вигадують нові «легенди», аби ошукати херсонців

Багато херсонців отримувало дзвінки від так званої служби охорони Ощадбанку. Серед жителів області, як повідомляли місцеві ЗМІ, є кілька постраждалих – люди надали свою особисту інформацію і позбулися всіх грошей, які мали на банківських картках.

Тепер шахраї вигадали нову легенду. Вони телефонують і представляються працівниками Національного Банку України. Звучить доволі поважно, але у Нацбанку України основна функція банківський нагляд і стосунку до грошових справ фізичних осіб він не має.

До редакції «Українського півдня» звернувся постійний читач, який розповів, що і він сам, і його знайомі днями отримали дзвінки від «працівника» Нацбанку України, який одразу ж почав вимагати особисту інформацію, яка може надати доступ до банківських карток.

Цікаво, що натрапивши на спротив і незгоду надавати особисті дані, аферисти почали погрожувати, кажучи, що заблокують всі банківські рахунки.

Звертаємо увагу наших читачів на те, що жоден справжній працівник банку ніколи не буде у вас випитувати особисті дані. І так само шахраї не мають змоги заблокувати ваші рахунки.Тож будьте пильними.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН