Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп вступився за рятувальників Херсонщини

Народний депутат України Олександр Співаковський звернувся до керівництва ПАТ «Укртелеком» з проханням розглянути можливість продажу Головному управлінню Держслужби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області будівлі, що розташована у Херсоні по вул.Дружби, 18.

У зазначеній будівлі колись знаходився кабельний пост ПАТ «Укртелеком», але останні сім років приміщення орендує єдина у місті водолазно-рятувальна станція аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Херсонській області.

«Земельна ділянка за зазначеною адресою перебувала у постійному користуванні УДП «Укртелеком», яке наразі ліквідоване. Проте станом на сьогоднішній день ПАТ «Укртелеком» не здійснив переоформлення зазначеної земельної ділянки. ГУ ДСНС у Херсонській області надало пропозицію щодо викупу зазначеної будівлі, з подальшим оформленням земельної ділянки для водолазно-рятувальної станції. 12.07.2016 року ПАТ «Укртелеком» надав оціночну вартість зазначеного об’єкта. Проте наразі ПАТ «Укртелеком» відмовляється напряму продати зазначений об’єкт ГУ ДСНС у Херсонській області, а тільки шляхом продажу на аукціоні. Процедура аукціону одразу позбавляє можливості державний установі брати у ньому участь», – йдеться у зверненні.

Народний депутат просить керівництво ПАТ «Укртелеком» зважити на зацікавленість міста у належному функціонуванні водолазно-рятувальної станції і розглянути можливість продажу ГУ ДСНС у Херсонській області будівлі по вул. Дружби, 18 без аукціону.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН