Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Аеропорт «Херсон» зможе приймати гостей з Європи

Депутати Херсонської обласної та міської ради, представники органів місцевого самоврядування та ЗМІ відвідали міжнародний аеропорт «Херсон», аби побачити реальні зміни, що відбулись останнім часом.

Системна робота літовища вже впливає на інвестиційний клімат Херсонщини. Проводяться роботи з реконструкції перону, що дає можливість приймати сучасні літаки та повітряні судна з більшою вагою, відкриті нові авіарейси.

Депутат обласної ради, член фракції «Солідарність» у Херсонській обласній раді Юрій Рожков зазначив: «Цей аеропорт – брама південного регіону. Він має велике соціальне значення».

До уваги гостей були представлені зали вильоту та прильоту, VIP-зал, продемонстрований процес реєстрації пасажирів та оновлена транспортна стрічка для багажу.

«6 квітня Європарламент підтримав надання безвізового режиму для України, рішення затвердили і посли ЄС, тепер чекаємо на рішення Ради ЄС. Я впевнена, що вже у червні наш аеропорт зможе приймати гостей з Європи. Так само, ми з вами зможемо обмінюватися своїми культурними і духовними цінностями з європейцями, розвивати економіку міста та області», – наголосила секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН