Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для миколаївських аграріїв пропонують проект розвитку

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), діяльність якого координується департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації, запровадив нову програму електронних ваучерів.

Завдяки цьому ресурсу, учасники проекту UHBDP можуть заощадити до 25 відсотків при придбанні послуг або потрібних у господарстві матеріалів.

Ще одна пропозиція аграріям від UHBDP – це австрійські метеорологічні станції «iMetos», які безкоштовно встановлюються на відповідній земельній ділянці. Керуючись інформацією метеостанції, сільгоспвиробник має змогу більш раціонально використовувати свої ресурси, планувати агротехнічні заходи та завчасно запобігати основним захворюванням плодоовочевих та інших сільгоспкультур. При придбанні інформації метеостанцій, учасники UHBDP в перший рік отримують знижку 75 % від вартості сервісу, у другий рік – 50 %, у третій – 25 %.

Аграрії мають можливість отримати гранти від UHBDP для реалізації проектів, спрямованих на післязбиральне доопрацювання продукції (зберігання, охолодження, упаковка, сортування, переробка). 

Також учасники UHBDP мають доступ до програми калькулятор для фермерів, яка підраховує собівартість продукції, обчислює розмір прибутку, визначає рівень рентабельності виробництва. Цей корисний і зручний ресурс дозволяє бачити повну картину бізнесу й приймати ефективні управлінські рішення для подальшого розвитку справи.

UHBDP пропонує аграріям підписку на журнал «АгроІндустрія» зі знижкою 25 відсотків.

Нагадуємо, що   UHBDP працює тільки в чотирьох областях України: Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Одеській.

Проект фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, реалізується і спів фінансується Менонитською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA).

У Миколаївській області UHBDP працює другий рік в рамках Договору про взаєморозуміння між Миколаївській облдержадміністрацією та Менонитською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA).

Щоб стати учасником Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва необхідно зареєструватися на сайті або зателефонувати в контакт-центр: 0 800 500 184 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).

Миколаївська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН