Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Час звернути увагу на передмістя Херсона, – Олег Романюк

Жителі вулиці 2-ої Склотарної часто залишаються без води. Водоводу фактично не існує. Останні 62 роки у ньому латали дірки, але до капітального ремонту нікому не було діла, окрім самих мешканців. Через постійні пориви магістралі будинки підтоплювались.

Після звернень міськводоканал відключав воду. І легше від цього не ставало. Не міг не побачити проблему постачальник води, який брав кошти за користування, але до переліку об’єктів на капітальний ремонт цю магістраль не вносив.

До мене звернулись мешканці будинків по вул. 2-а Склотарна та голова квартального комітету. Вони просять міську владу внести до переліку об’єктів на капітальний ремонт водопровідних мереж на 2017 рік цю ділянку магістралі. Разом з керівництвом міськводоканалу ми склали кошторис робіт, який становить близько 97 тисяч гривень”, – озвучив свій запит депутат Олег Романюк на вчорашній сесії.

Озвучена цифра – не така вже не підйомна для міського бюджету з урахуванням його перевиконання. Ось чи внесуть чиновники цей об’єкт у титульні списки, чи знову депутатський запит залишиться без відповіді?

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН