Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Суд визнав екс-главу Одеської митниці Марушевську невинною у справі про привласнення 500 грн

В Одесі Малиновський райсуд визнав колишню главу Одеської митниці Юлію Марушевську невинуватою у справі про призначення собі премії в розмірі 500 грн, яке прокуратура вважала адміністративним правопорушенням, пише Zik.

Ще на початку засідання в понеділок представник прокуратури виступив з пропозицією зняти звинувачення з Марушевської, – повідомляє УНІАН

Суддя Олексій Стариков, після вислуховування сторін процесу і вивчення матеріалів справи, ухвалив рішення на користь екс-голови Одеської митниці.

«Я прийшла на роботу в митницю, не ставлячи за мету збагатитися. Я хотіла щось змінити в країні, в якій живу. Винною себе не вважаю ще й тому, що приурочений до 8 березня наказ був погоджений, згідно з регламентом ДФСУ, юридичним відділом та відділом внутрішньої безпеки, які не виявили жодних порушень», – сказала колишній керівник Одеської митниці.

Вона також висловила подив з приводу того, що заяву про «виявлене порушення» в Національне агентство з питань запобігання корупції написав перший заступник голови СБУ Павло Демчина, «який повинен займатися кримінальними провадженнями за фактами корупції у великих розмірах», а не дрібними адміністративними питаннями. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН