Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Де цього року Херсонщина прийматиме Міжнародний інвестиційний форум?

Нинішнього року щорічний Міжнародний інвестиційний форум «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток» відбудеться у десятий раз. І, як інформує прес-служба ХОДА, вже почалася підготовка до ювілейного заходу, пише видання “НК Онлайн“.

Так, в обласній державній адміністрації відбулась перша в цьому році нарада щодо організації форуму, яку провів в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Євген Рищук.

З нагоди круглої дати планується випустити тематичний фільм про історію успіху реалізованих в рамках «Таврійських горизонтів» проектів, меморандумів та угод.

Мова йшла про необхідність аналізу роботи у минулому році, аби визначитися з основними напрямками й темами панельних дискусій.

Було запропоновано представити Херсонську область як сучасний регіон відповідно до бізнес-трендів, аби зацікавити у співпраці не тільки українських підприємців, а й іноземних інвесторів.

Підготовча робота триватиме до вересня, коли й заплановано провести форум «Таврійські горизонти».

У роботі наради взяв участь Павло Ярмій, голова громадської організації «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад», який колись ініціював проведення у Новій Каховці інвестиційного форуму. Він зазначив, що дата заходу уточнюється, а також тривають суперечки щодо місця проведення. До речі, вже минулого року Є.Рищук пропонував передислокувати «горизонти» до обласного центру. На прес-конференції під час проведення минулорічного форуму «НК» питала голову облдержадміністрації А.Гордєєва: чи заберете у новокаховчан «Таврійські горизонти»? Однозначної відповіді Гордєєв не дав. П.Ярмій зазначає: аби проводити подібні заходи, треба не тільки презентувати гарне місто, але й мати, що показати із втілених проектів. Пообіцяв: докладемо зусиль, аби хоч ювілейний захід відбувся у Новій Каховці.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН