Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжя завезли величезну партію отруйного російського “Бояришника”

Майже двісті тисяч пляшок спиртовмісної продукції “Лосьйон косметичний “Глід” російського виробництва виявили у Запоріжжі співробітники Служби безпеки України.

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжжя у прес-службі СБУ, “Бояришник” знаходився на одному зі складів приватного підприємства, що займається оптово-роздрібною торгівлею товарів широкого вжитку. Під час проведення вибіркових замірів міцності рідини встановили, що в так званому лосьйоні міститься 70 % спирту невідомого походження. За оптовими цінами вартість товару становить понад два мільйони гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 321 Кримінального кодексу України. Нині в СБУ намагаються з’ясувати, звідки прибула на Запоріжжя партія російської отрути.

Нагадаємо, у грудні в російському Іркутську від вживання саме цього концентратузагинули близько шістидесяти осіб. Виявилося, що “Глід” містив метанол і антифриз, який використовують як омиває рідина для скла автомобілів. У зв’язку з масовим отруєнням в Іркутську був введений режим надзвичайної ситуації.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН