Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі визначили кращих тенісистів

25 лютого 2017 року сектором молоді, фізичної культури та спорту райдержадміністрації в спортивній залі ВСП «Оріхівського коледжу ТДАТУ» було проведено особисту Першість з настільного тенісу серед жителів Оріхівського району різних вікових груп та категорій, передає ОРІХІВ СЬОГОДНІ з посиланням на сайт Оріхівської РДА.

Учасники турніру – школярі Малотокмачанської та Омельницької загальноосвітніх шкіл, студенти Оріхівського професійного коледжу та ВСП «Оріхівський коледж ТДАТУ», трудова молодь, підприємці та представники різних організацій та колективів: державної служби надзвичайних ситуацій, Оріхівської філії газопостачання та газифікації, центральної районної лікарні та інші з задоволенням прийняли участь в змаганнях та з користю для здоров’я провели свій вільний час. Загальна заявка на участь у турнірі склала понад 30 учасників.

До тенісистів району зі словами привітання звернулися заступник голови районної державної адміністрації – Тетяна Пересипкіна, завідувач сектору молоді, фізичної культури та спорту райдержадміністрації Зоряна Свириденко та головний суддя змагань Володимир Паустовський.
За підсумками змагань I призове місце серед чоловіків посів Сергій Бабченко, II місце – Дмитро Олешко (працівник фітнес-клубу «SWAT») і III місце виборов – Сергій Дубяга (представник районної центральної лікарні). Серед жінок переможне І місце здобула Анжеліка Жильцова, II місце посіла – Олена Лисота і III місце – Олександра Порьяз (Малотокмачанська ЗОШ). Учасники та переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями сектору молоді, фізичної культури та спорту райдержадміністрації.

Під час змагань визначено «Найстаршого учасника» – Олександра Білогуба та «Наймолодшого учасника» – Аміну Волошину, котрі були нагороджені подарунками від фракції депутатів районної ради «Солідарність». Висловлюємо вдячність директору ВСП «Оріхівський коледж ТДАТУ» Віктору Нарановичу за сприяння розвитку фізичної культури та спорту в районі!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН