Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ПОСОЛ США В УКРАЇНІ МАРІ ЙОВАНОВИЧ ТА КЕРІВНИЦТВО “УКРОБОРОНПРОМУ” ОБГОВОРИЛИ РЕФОРМУВАННЯ ОБОРОННОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Посол США в України Марі Йованович та Генеральний директор ДК “Укроборонпром” Роман Романов провели робочу зустріч, під час якої відбулось обговорення реформування оборонно-промислового комплексу України, яку Концерн розпочав у 2016 році.

Під час зустрічі, керівництво Концерну та делегація Посольства США обговорили аспекти застосування міжнародних практик управління, які дозволяють створити прозору сучасну структуру управління, встановити єдині, загальноприйняті правила гри для міжнародних інвесторів і залучити іноземний капітал. Сторони також обговорили питання проведення аудиту Концерну визнаними на міжнародному рівні компаніями, що дозволяє створити прозору картину для міжнародних партнерів.    

Окрему увагу було приділено постійному розширенню кооперації Концерну із приватними підприємствами на виконання програми імпортозаміщення, до якої зараз залучено більше 350 підприємств малого та середнього бізнесу.

Під час зустрічі, посол та керівництво Концерну також обговорили застосування сучасних бізнес-підходів, в тому числі аналіз ефективності керівництва підприємств Концерну за допомогою показників KPI.  

Керівництво Концерну та делегація Посольства США також торкнулись питання міжнародної виробничої співпраці, серед яких проект із встановлення станцій спостереження у зоні АТО. Одна з яких вже працює під Маріуполем та забезпечує цілодобове радіолокаційне та оптико-електронне спостереження за надводними, повітряними і наземними цілями на відстані до 40 км, онлайн-аналіз та оперативне повідомлення про загрози.

Також, Посла США було поінформовано про перебіг проекту з виробництва в Україні штурмових гвинтівок на базі американської М-16, співпрацю ДП “Виробниче об’єднання “Карпати”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, з американською компанією “Delphi”, яка є одним з найбільших виробників автокомплектуючих у світі, інших проектів.

Керівництво Концерну запросило Марі Йованович  відвідати виробничі потужності Концерну та взяти участь у  відкритті спеціальної програми підвищення кваліфікації менеджменту Концерну, яка була розроблена викладачами факультету Thunderbird Університету штату Арізона.

Укроборонпром

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН