Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Триває ремонт автодороги Херсон – Нова Каховка – Генічеськ

Сьогодні, 16 грудня, голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв перевірив стан проведення ремонтних робіт на ділянці автомобільної дороги Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ за селищем Новотроїцьке.

Роботи на цій ділянці дороги державного значення довжиною 2,5 км ведуть працівники одеської фірми «ДОРЛІДЕР», яка виграла тендер на виконання ремонту.

Як розповів керівник фірми-підрядника, ширина дороги на цій ділянці буде розширене до 8 метрів за рахунок узбіч.

Працює достатньо сучасної техніки, у тому числі й агрегат для укладання асфальту, обладнаний підігрівом суміші. Це дозволяє виконувати якісний ремонт доріг навіть при температурі нижче нуля. Процес заміни покриття здійснюється за сучасною технологією «холодний ресайклінг».

Голова обласної державної адміністрації поспілкувався з робітниками фірми «ДОРЛІДЕР». Особливу увагу звернув на хід проведення робіт під час такої низької температури повітря, як наразі в області. Було зауважено, що за метеопрогнозами, така мінусова температура триматиметься на Херсонщині ще впродовж тижня, а потім проведення ремонтних робіт оновиться.

Андрій Гордєєв зауважив, що дана ділянка дороги остання за планом проведення ремонтних доріг на Херсонщині у 2016 році. Інші заплановані ділянки автодоріг вже відремонтовані. З покращенням погодних умов роботи на Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ займуть не більше 3-4 днів, тож вже до нового року водії зможуть оцінити якість пересування новим авто покриттям.

Очільни області звернув особливу увагу:

«Ми повинні виконати завдання, поставлене нам Урядом України. Проведення зараз ремонту автомобільних доріг Херсонщини є одним із етапів підготовки до майбутнього туристичного сезону, бо за досвідом цього літа велика кількість людей обрали для відпочинку курортні зони саме Генічеського району. Окрім цього, це покращення інфраструктури області, яке є невід`ємною частиною процесу утворення об`єднання територіальних громад».

gazeta.ks.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН