Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти Богданівки і Сонячного отримали садочки

У смт.Сонячне відкрили дошкільну групу на базі школи, а у Богданівці –  відремонтували непрацюючий садочок.

«Як тільки депутатам міської ради нового скликання стало відомо, що є проблема нестачі дитячих груп у нашому «Передмісті», вони провели величезну роботу і на сесії проголосували створення додаткових груп. Депутати відпрацювали на відмінно і вклали у відновлення садочків не тільки бюджетні кошти, але й власні», – розповідає секретар міської ради Олена Урсуленко.

«Тепер дітлахи можуть спілкуватися у колективі, бо групи у садочках різновікові, і найголовніше – відвідувати садочок безпосередньо у своєму селі. Адже до недавнього часу батьки возили малечу у садок до сусідніх сіл та міста . Тому батьківські руки тепер звільнилися, щоб реалізовувати себе в інших сферах життєдіяльності і приносити користь своєму селищу», – зазначає Олена Урсуленко.

bpz3

 

 

 

 

 

 

Депутат обласної ради від фракції «Солідарність», голова ради підприємців Херсонської області при ОДА Юрій Рожков, який обраний по цьому округу, теж доклав чимало зусиль для відновлення роботи садочків. У Сонячному за його підтримки були замінені деякі вікна, відремонтовані сантехнічні вузли для дітей і працівників садочка, підключена гаряча вода, встановлена вся сантехніка та витяжка. А у Богданівці Юрій Геннадійович частково відремонтував дитячий майданчик і має намір відремонтувати його.

bpz9

«Я вже намагаюся допомагати цим селищам: відновлюємо садочки, школи. Як батько трьох дітей – завжди відношусь до інших як до своїх. Діти мають виховуватися у нормальних умовах. І там де невистачило коштів в управління освіти – допоміг як підприємець», – розповів Юрій Рожков.

bpz1

Олена Урсуленко підкреслює: «Хочу відзначити завідуючу садочка у Богданівці, яка зуміла зберегти непрацюючий заклад. Не дивлячись на те, що будівля була покинута, все було у повній готовності. Тому для відновлення садочку у цьому селі у нас була дуже хороша база».

http://kherson.solydarnist.org

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН