Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Педагог з Херсона проводить майстер-класи для батьків з виконання будівельних робіт

Про те як провели зимові канікули в одній із херсонських шкіл та як вчилися робити ремонт власними руками, на Фейсбуці розповіла Галина Лугова:

 – Ось так змістовно пройшли зимові канікули у нас разом з батьками 2 класу Антонівської ЗОШ 18 та депутатом Херсонської обласної ради Юрієм Рожковим, хоч твір пиши!) Всього два тижні роботи, а результат, сподіваємося, буде приносити задоволення ще не одному випуску початкової школи. Діти, повернувшись із зимових канікул, не впізнали свій клас! Потрапили в справжню казку! Кажуть, що хочуть таку казку і вдома!

І найголовніше, що так і буде, тому, що всі батьки, які працювали поряд, отримали чудові майстер-класи, і на практиці вже відпрацювали свої вміння, а деякі вже розпочали творити “чудеса” в своїх власних оселях! Дякуємо Юрію Рожкову за фінансову підтримку проекту, батькам класу, класному керівникові Любов Миколаївні, за плідну та результативну роботу! Головне, щоб люди вірили і знали: коли ми разом, ми – сила людей, яка здатна не словом, а ділом зробити все найкраще для нашого майбутнього, а наше майбутнє – в наших дітях! Працюємо всі разом далі!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН