Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи зможуть будівники Херсонщини 2017-го збільшити обсяги робіт?

2016-й для будівельної галузі Нової Каховки був найбільш успішним за останні десятиліття. Протягом року освоєні більш, ніж четверть мільярда гривень, що дозволило виконати роботи на 60 об’єктах міста. На капітальні і поточні ремонти закладів освіти Нової Каховки спрямовані 5 мільйонів 300 тисяч гривень. В одній з кращих в області спортивних зал «Будівельник» замінені старі вітражі на сучасні енергозберігаючі склоблоки.

«Предмет нашої особливої гордості – завершення капремонту кардіологічного відділення. Підрядники виявилась патріотами свого міста і внесли свою лепту у загальну справу відбудови відділення – власним коштом виконали кілька видів робіт. Окрім цього, проведена реконструкція інфекційного відділення і ремонт 3 ліфтів у комплексі №2 міської лікарні. Всього на об’єкти охорони здоров’я витрачено 3 мільйони гривень», – розповіла начальник відділу капітального будівництва Новокаховської міської ради Світлана Гончаренко.

Фінансова децентралізація збільшила місцеву казну і розширила можливості. Влада змогла виділити кошти на реконструкцію будівель, які прикрашають місто. Це і відомий Палац культури, що постраждав від пожежі 10 років тому і який планують відкрити вже наприкінці місяця. І приміщення Новокаховського міськвиконкому – теж пам’ятки архітектури. Були вкладені кошти місцевого бюджету в утримання споруди у належному стані.

Великий обсяг робіт вдалось провести у Літньому театрі, де була повністю оновлена центральна частина. Роботи по багатьох об’єктах, до яких тільки-но приступили будівельники, продовжаться у цьому році.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН