Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Призначена дата аукціону з продажу Херсонської ТЕЦ – початкова ціна 155 мільйонів

Для участі у приватизації підприємства інвестор повинен до 14 грудня подати заявку та сплатити 7,75 млн грн конкурсної гарантії.

Фонд державного майна України 22 грудня проведе аукціон з продажу 99,83% акцій Херсонської теплоелектроцентралі з початковою ціною 155 млн грн, йдеться в офіційному виданні фонду «Відомості приватизації».

Для участі у приватизації підприємства інвестор повинен до 14 грудня подати заявку та сплатити 7,75 млн грн конкурсної гарантії. Згідно з умовами аукціону, покупець Херсонської ТЕЦ повинен буде зберегти профіль діяльності енергооб’єкта – поставка послуг з централізованого опалення, протягом року погасити прострочену заборгованість зі сплати податків і зборів, розробити програму по заміні зношених теплових мереж. Також інвестору забороняється звільняти співробітників протягом півроку з моменту покупки підприємства. Як повідомляв УНІАН, Херсонська теплоелектроцентраль в 2015 році отримала 51,4 млн грн чистого збитку проти 15,6 млн грн чистого прибутку в 2014 році. Херсонська ТЕЦ є основним джерелом теплопостачання для 60% споживачів теплової енергії міста Херсона.

УНІАН

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН