Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївських дорожників планують убезпечити “водними бар’єрами”

Про необхідність таких дорожних бар’єрів замислилися після трагічного ДТП, у якому загинуло чотири комунальники.

У Миколаєві за дев’ять місяців нинішнього року сталося 34 випадки виробничого травматизму. Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 11 листопада, повідомляє Depo.Миколаїв.

Директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Сергій Бондаренко повідомив, що з 34 нещасних випадків сталося два групових випадки, під час одного з яких постраждали два працівники, а у другому випадку загинули чотири комунальники.

У Миколаївській області загалом сталося 59 випадків загальновиробничого травматизму, вісім з яких зі смертельними наслідками. Серед підприємств, на яких допущено декілька нещасних випадків значаться СП “Нібулон”, ДП “НВКГ “Зоря-Машпроект”, Миколаївський обласний центр екстреної медичної допомоги. Під час засідання заслухали і керівників вищевказаних підприємств, які розповіли про причини нещасних випадків.

Стосовно трагічного ДТП, у якому загинуло чотири дорожники, доповів директор КП “Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ” Юрій Яновський. За його словами, після трагедії правоохоронці тепер чергують на місці проведення робіт з нанесення розмітки: “Ми вирішили питання з поліцією, тепер під час робіт з нами присутня дорожня поліція. Ми оновили всі тимчасові дорожні знаки, фішки. Також тимчасово, зараз не сезон, припинили роботи у нічний час”, – розповів Яновський.

На думку Бондаренка, це ДТП сталося через “неналежну підготовку”: “Керівництвом підприємства не були до кінця прийняті всі необхідні профілактичні заходи в нічний час, щоб убезпечити працівників. Поки це моя думка”, – впевнений він.

Після почутого заступник міського голови Валентин Гайдаржи дав доручення Департаменту ЖКГ вивчити можливість придбання у наступному році легких огороджувальних конструкцій, що наповнюються водою.

Нагадаємо, що на пішоходному переході п’яний водій BMW насмерть збив чотирьох дорожників, які наносили дорожню розмітку. Водій їхав з нічного клубу і разом з друзями втік, не поцікавившись, чи живі збиті люди.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН