Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гройсман подякував херсонцям за реалізацію проекту “Аеропорт “

Сьогодні візит Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана розпочався з презентації аеропорту “Херсон”, який за 2 роки вдалось зробити конкурентним і діючим.

Це вже оцінили численні пасажири, які скористались авіапослугою з Херсона до Туреччини. Серед тих, хто зустрічав Володимира Гройсмана був і Юрій Рожков, депутат Херсонської обласної ради, керівник проекту “Аеропорт Херсон”. Він залюбки презентував результати своєї праці.

Прем’єр все оглядав прискіпливо, адже чимало коштів було виділено з Фонду регіонального розвитку. “Приємно, що Прем’єр-міністр Володимир Гройсман оцінив якісну роботу тих, хто облаштовував перон, і робив руліжну доріжку. Ми вже підходимо до завершення 1 етапу проекту. В планах – запустити навесні рейси Київ-Херсон та Херсон-Київ. Нам авіакомпанія МАУ поставила ряд вимог, якщо ми їх виконаємо, то це відкриє нові можливості херсонському аеропорту. Для цього з обласного бюджету заплановано виділити 3млн 100тис. гривень“, – прокоментував «Українському Півдню» Юрій Рожков після зустрічі з Прем’єр-міністром України.

Володимир Гройсман пообіцяв надати фінансову підтримку для завершення проекту “Аеропорт Херсон”, для чого потрібно 250 млн. грн. і близько 2-х років.

grojsm-aeroport2

grojsm-aeroport3

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН