Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині буде створено сервісний центр агротехніки

Мова йде про якісне обслуговування зрошувальних машин вітчизняного заводу “Фрегат”. І невипадково, адже за останні 2 роки йде швидке відновлення зрошувальної системи в регіоні : тільки ТОВ “Агрофірма” “Миловська” дочірнє підприємство ТОВ “СП”Злато Таврії” у Бериславському районі відновила 900 га поливних земель, кількість яких вони планують за декілька років збільшити до 1 500 га.

Чимало аграріїв на Херсонщині придбало поливні машини “Фрегат”. Саме на “Дні поля”, що пройшло в Берислвському районі 29 жовтня цього року, відбулась демонстрація цієї сучасної техніки, на яку приїхало і керівництво заводу-виробника. Тож сьогодні виникла потреба у створенні сервісного центру заводу “Фрегат” на Херсонщині, яка швидко реагуватиме на запити агаріїв, що придбали сучасну поливну техніку.

На цьому закцентував увагу присутніх на “Дні поля” голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв, підкресливши: “Я вдячний організаторам – заводу «Фрегат», компанії, яка є передовою серед виробників систем зрошення, депутату обласної ради Ігорю Йосипенко, який очолює підприємство “Агрофірма” Миловська” і демонструє власне обладнання, придбане для зрошення, та фермерам Херсонщини, які розуміють важливість цього питання» .

Звертаючись до присутніх, керівник “Злато Таврії” Ігор Йосипенко розповів про успішну співпрацю із заводом «Фрегат», а також відзначив якісну роботу зрошувальних машин цього українського виробника, що вирізняються надійністю та легкістю в обслуговуванні. “За такими підприємствами майбутнє, бо вони інвестують в нові технології , які з задоволенням втілюють сільгоспвиробники, а тому “Фрегатів” все більше з`являтиметься на полях Херсонщини“, – прокоментував Ігор Йосипенко і пообіцяв посприяти підібрати необхідні приміщення в місті Берислав для розміщення сервісного центру.

Приємно, що голова наглядової ради ПАТ заводу “Фрегат” Дмитро Красніков відповів схвально. А поки аграрії Херсонщини підбивають підсумки сезону, що минув, звісно, з перспективою на новий 2017рік.

zroshenya2

zroshennya3

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН