Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп з Миколаєва допомагає армії

Народний депутат з Миколаївщини,Тарас Кремінь, повідомив на своїй Facebook сторінці про те, що було передано відремонтовану вантажівку його землякам із 20-го батальйону 93-оі окремої механізованої бригади, вони зараз проходять бойове злагодження на Широколанівському полігоні.

“А ще передали – позашляховик-“таблетку”, яка на передовій користується найбільшою популярністю (Дмитрий Бачинский знайшов авто, особисто відремонтував і пофарбував).

Комбат “двадцятки” полковник Сергій Петрович Плахотник – воїн-інтернаціоналіст, донедавна очолював районний відділ з НС у Кривому Розі, був на Майдані, а 2014 року пішов добровольцем на фронт. Батальйон тримав оборону на найскладніших ділянках, в першу чергу, в р-ні Мар’інки, Авдіївки, Пісок, пройшовши пекельні випробування. Дисципліна жорстка, повага, мужність і відвага – серед пріоритетів. Пишаюся такими офіцерами, як комбат Плахотник!”, – повідомляє політик.

Також він розповів у повідомленні, що під час спілкування із військовими відповів на питання, стосовно пільгових умов вступу для учасників АТО і їх рідних.

“Наші хлопці повинні здобути якісну освіту на пільгових умовах, це – наш обов’язок”, – написав голова підкомітету ВР з питань освіти.крем армия3

кремиь армия2

крем армия4

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН