Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юні інформатики зі всієї України приїхали до Нової Каховки

Новокаховський політехнічний коледж зустрічає ІХ Всеукраїнську олімпіаду з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації . Вчора, 18 травня, у закладі відбулось урочисте відкриття цього “навчального марафону”. 

Нагадаємо, право приймати олімпаду виборов для нашого міста студент четвертого курсу відділення «Економіки та програмування»  Владислав Стецюра, який посів перше місце на VIII  Всеукраїнській олімпіаді. Проходила вона у  Дніпропетровську минулого року. Готували до олімпіади нашого обдарованого студента викладачі коледжу Тодоріко Євгенія і Макрушина Лариса. Згідно регламенту проведення, навчальний заклад-переможець, приймає наступну Всеукраїнську олімпіаду.

І ось весь цвіт науки у сфері інформатики та комп’ютерної техніки зустрічали у Новій Каховці. Учасників, які приїхали з усіх областей, крім Донецької, Луганської та Криму, привітали директор коледжу Людмила Лоза, секретар міської ради Олександр Лук’яненко, депутат міськради, а дотого ж  випускник навчального закладу, Віталій Перетятько та інші.

Плідної праці та справедливої боротьби юним науковцям побажали голова спілки Рад  директорів вищих навчальних закладів  І-ІІ рівня акредитації України, кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти України Анатолій Похресник, голова оргкомітету Всеукраїнської олімпіади, голова методичного об’єднання викладачів інформатики міста Київ Світлана Проскура ну, і звісно ж, минулорічний переможець Влад Стецюра. 

Варто відзначити, відкриття олімпіади нагадувало справжнє свято, адже гостинності  викладачів та студентів цього закладу, можна лише позаздрити. Присутні почули про історію навчального закладу, його досягнення, відомих випускників, про те, чим нині живе НКПК. Свою творчість присутнім подарували творчі колективи коледжу.

Ну, а на завершення – спільне фото на згадку. Після урочистостей на учасників чекало жеребкування та знайомство з комп’ютерними класами коледжу. Вже сьогодні стане відоме ім’я нового переможця Всеукраїнської олімпіади.

nk-online.tv

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН