Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податкова вже нарахувала в Україні більш як 1200 мільйонерів

Станом на 1 квітня 2016, за оперативними даними Державної фіскальної служби України, у 2015 році 1232 громадянина отримали доходи у сумі, що перевищує 1 млн. грн. Загальна сума задекларованого ними доходу становить 6,0 млрд. грн. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Сума податку на доходи фізичних осіб, яку «мільйонери» самостійно визначили до сплати до бюджету, – 129,7 млн. грн., військового збору – 13,3 млн. грн.

Загалом громадянами подано майже 217 тис. декларацій про майновий стан і доходи. Найактивніше декларували свої статки жителі Миколаївської, Запорізької, Полтавської, Дніпропетровської та Харківської областей.

Загальна сума задекларованого громадянами доходу становить 15  млрд. грн. Це на 1,3 млрд. грн., або на 9% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Сума податку на доходи фізичних осіб, визначених громадянами до сплати самостійно у 2016 році, становить 424,2 млн. грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року вона збільшилась на 134,3 млн. грн., або на 46%. Найбільші суми до сплати задекларовано у м. Києві, Харківській та Дніпропетровській областях.

Також, за даними декларацій, громадянами задекларовано до сплати 75,0 млн. грн. військового збору.

З початку деклараційної кампанії майже 48 тис. осіб скористалися правом на отримання податкової знижки. Задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню – 68,0 млн. грн., що на 3,9 млн. грн. менше, ніж за аналогічний період минулого року.

http://nk-online.tv

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН