Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чемпіонат з Козацького двобою пройде у Херсоні

4 березня 2018року у Обласному Палаці Молоді (ДКТ) відбудеться Чемпіонат Херсонської області з Козацького двобою. За підсумками Чемпіонату області 4 березня 2018року формується збірна команда Херсонської області для прийняття участі у Кубку України з Козацького двобою 15-18 березня 2018 року м. Суми.

Далі згідно плану календаря відбудеться Кубок Миру (м. Одесса) та Чемпіонат Європи (м. Харків) з Козацького Двобою. У Чемпіонаті з Козацького Двобою можуть приймати участь спорт¬смени будь-якої школи единоборств. Козацький Двобій це національний вид спорту який розвиває не лише спортивний та оздоровчий розвиток молоді а й щє й патріотично – ідеологічний. На сьогодні це унікальне явище для підняття на належний рівень фізично їкультури на основі національних традицій і звичаїв, та відродження козацького духу.

Козацький Двобій потребує знання звичаїв і традицій української культури. Він відкритий особливо для шкіл бойових мистецтв національного спрямування, але запрошує брати участь у змаганнях і представників інших стилів, що є пропагандою здорового способу життя, традицій і звичаїв населення нашої країни.

Організатор змагань Херсонська Федерація Рукопашного Бою – президент федерації Молодченко Микола Вікторович яка з 14 жовтня 2017 року згідно Договору про співробітництво з «Українською федерацію Козацького Двобою» є офіційним представником Козацького Двобою у м. Херсоні та Херсонської області. Спільно з Федерацією рукопашного бою участь в організації змагань приймають – Херсонська Федерація Контактного карате та кілька обласних спортивних клубів з бойових мистецтв.

Прес-служба ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН