Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні у Херсоні нардеп Співаковський забив гол

Сьогодні у Херсоні відкрили спортивний майданчик у Херсонському державному університеті. Будівництво відбувалося за сприяння уряду Володимира Гройсмана та завдяки активній допомозі у вирішенні питання фінансування народного депутата Олександра Співаковського. Загальна сума об’єкту – 1,5 млн. грн.

На такий великий спортивний майданчик вже давно очікували у виші, але ця подія стала можливою лише цього року, коли університет відзначає 100-річчя з моменту заснування.

Були під час відкриття і урочисті промови, і виступи творчих колективів Херсона, також подія запам’ятається і завдяки футбольній справності нардепа, про що на Фейсбуці пише Лідія Григор’єва, херсонська журналістка:

– Новий амбітний проект у Херсоні реалізований, тож нехай гол у спортивні ворота від народного депутата Олександра Співаковського буде черговим і стане гарною традицією при відкритті нових спортивних майданчиків в нашом у місті та області. Бо спорт – це здоров’я нації. Спорт відкриває і нові можливості для кожного. Приємно, що на новому спортивному майданчику відразу після закінчення урочистостей зіграли надзвичайну гру волейболісти.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН