Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Всеукраїнські молодіжні Ольжичеві читання відбулися у Миколаєві

Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко здійснила зустріч з учасниками п`ятих Всеукраїнських молодіжних Ольжичевих читань. Вони проводяться педколективом та учнями Миколаївської загальноосвітньої школи № 1 імені Олега Ольжича. Цьогоріч читання “Державу не твориться в будучині, державу будується нині” приурочені 20 літтю присвоєння школі імені видатного патріота – державника, та 110 річниці від дня народження Олега Олександровича Кандиби( Олега Ольжича).

“Мені дуже приємно зустрічати учасників “Ольжичевих читань” у стінах Миколаївської обласної ради. На контролі депутатського корпусу та виконавчого апарату обласної ради сьогодні перебувають близько 50 програм. На сучасному етапі ми робимо акцент на патріотичному вихованні молоді.Хочу декілька слів сказати про реалізацію програми Книговидання та книгорозповсюдження. В рамках цієї програми мають змогу побачити світ книги місцевих авторів. Декілька примірників я хочу сьогодні презентувати і Вам, шановні наші гості”,- привітала учасників “Ольжичевих читань” голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

На згадку про зустріч з головою Миколаївської обласної ради Вікторією Москаленко учасники заходу отримали примірники книги “Миттєвості війни”, присвяченоїнашим землякам – учасникам Антитерористичної операції. Радники голови Миколаївської обласної ради Оксана Корсак та Марина Савченко також провели для молодих людей екскурсію адміністративною будівлею Миколаївської обласної ради.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН