Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Чорноморському узбережжі Херсонщини відкрився сучасний спортивний євромайданчик

У позаміському таборі оздоровлення та відпочинку «Прибрежний» до нового курортного сезону відкрили два нових майданчики, зроблені за всіма сучасники вимогами. Борці з різних видів єдиноборств зможуть тренуватись і змагатись на татамі. Для рухомих видів спорту – ще один євромайданчик.

«Спортивний євромайданчик містить поля для занять ручним м’ячем і волейболом. На ньому також розташовується тенісний корт та проводяться змагання з футзалу. Це наш перший крок на шляху до того, аби стати спортивно-оздоровчою базою. До нас вже їдуть групи спортсменів з усієї України, щоб проводити тут збори та змагання. У нас створені для цього умови», – повідомив директор позаміського табору оздоровлення та відпочинку «Прибрежний» Ігор Панфьоров.

У «Прибрежному» вже тренуються дитячі групи шкіл єдиноборств з Херсона, Миколаєва, Києва. Вихованців та їхніх тренерів влаштовує зразкове покриття татамі, можливість тренуватись і відпочивати на свіжому повітрі, буквально в двох кроках від Чорного моря. Протягом літа позаміський табір готовий приймати учасників змагань з різних видів спорту і надавати свої сучасно обладнані території для тренувань спортсменів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН