Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську завершено будівництво комплексу спортмайданчиків

Сучасний та комфортний комплекс спортивних майданчиків тепер мають жителі Таврійської громади. Його збудовано в рамках реалізації програми Президента України “Велике будівництво”.

Оглянув спортмайданчик та перевірив якість виконаних будівельних робіт голова облдержадміністрації Сергій Козир, який зазначив, що розвитку та підтримці спорту команда ОДА приділяє особливу увагу.

“Я переконаний, що найкращий подарунок для нашої області та всієї країни – це здорові діти, які зростатимуть тут, займаючись спортом. Дуже хочу, аби в майбутньому, всі хто буде тут грати у футбол, чи інші види спорту стали новими переможцями чемпіонатів Європи та світу, Олімпійських ігор та інших престижних змагань.Знаю і вірю – так буде”, – наголосив очільник Херсонщини.

Підрядною організацією ТОВ “СПОРТ БУД Україна” роботи на об’єкті завершено на 100%. Тут збудовано футбольне поле розмірами 105х68 м, 400-метрову бігову доріжку, душові, вбиральні, роздягальні, а також проведено освітлення. Тож тепер жителі Таврійська можуть проводити на комплексі спортмайданчиків змагання різного рівня.

Додамо, що вартість виконання робіт із будівництва комплексу спортмайданчиків у Таврійську – близько 22,3 млн грн.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН