Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські студенти складають державні іспити дистанційно

Відсьогодні на економічному факультеті Херсонського державного Аграрно-Економічного університету стартувала підсумкова атестація за освітнім ступенем «Бакалавр». Студенти спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», а також перший випуск здобувачів з Публічного управління та адміністрування успішно склали комплексний кваліфікаційний іспит зі спеціальності. Про це розповіли на сторінці вишу.

У якості Голів Екзаменаційних комісій до роботи активно долучилися висококваліфіковані фахівці реального сектору, які є не тільки нашими стейкхолдерами та членами Ради роботодавців факультету, а й в минулому – випускниками Аграрного.

Світлана Зайцева – начальник відділу розвитку виробничих ресурсів та ринку товарів Управління економічного розвитку Херсонської міської ради, Ігор Брагінець – директор ПСГП «Альфа-Агро», Олександр Кручиненко – керівник ТОВ «Херсонська ДБК», Марина Гордієнко – директор креативної агенції «Ідея-фікс» та Володимир Ганжа заступник директора ПСП агрофірми «Сиваш» сьогодні виступили із привітальним словом перед майбутніми випускниками, а також наголосили на нагальній потребі реального сектору економіки саме у фахівцях, що розуміються на особливостях аграрної галузі, окреслили майбутні перспективи та сучасні вимоги ринку праці.

Така тісна взаємодія є свідченням не тільки плідної співпраці між ХДАЕУ та роботодавцями, а і про іх інтерес до участі у підготовці майбутніх фахівців та залучення їх до роботи на власних підприємствах.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН