Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських студентів навчали створювати власний бізнес

Яку роль відіграє START-UP в активізації підприємництва та підвищення ефективності складової бізнес-процесів?

На це питання 27 жовтня намагалися відповісти учасники Школи аграрного лідера, що проводилася на базі Аграрно-економічного університету кафедрою менеджменту та ІТ. Зі вступним словом виступив проректор за накової роботи та міжнародної діяльності, д.с-г.н., професор Аверчев О.В.

Також привітала учасників круглого столу декан економічного факультету к.е.н., доцент Крикунова В.М. Серед стейкхолдерів, що завітали до студентів були Зелінський Сергій– Співвласник ФОП «Лелюк В.А.» Піцерія «Sale e Pepe» з виступом на тему: «Історія одного стартапу» та Ромашко Сергій – засновник та власник таких проєктів як Пляж емоцій The Box, виставка Арт-Цех, Food Bar ”Yummy”, Центр практичних знань , Next Wave, Онлайн Ателье Tailor-made з презентацією на тему: «Генерація ідей та дизайн-мислення».

Обговорення проходило активно і жваво, в ході дискусії студенти вже почали генерувати ідеї майбутнього бізнесу. Дякуємо всім учасникам за активну участь в роботі круглого столу. Бажаємо гостям розвитку їх бізнесу та сподіваємося на подальше співробітництво.

ХДАУ – Херсонський державний аграрний університет

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН