Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Іванівські податківці подбали про бюджети громад

Вчора начальник Іванівської податкової інспекції Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Уляна Москалик провела робочу зустріч з питань легалізації підприємницької діяльності в районі з головою Іванівської райдержадміністрації Юрієм Іваницею.

Під час ділової та продуктивної розмови посадовці обговорили основні шляхи подальшої співпраці з питань адміністрування місцевих податків та зборів. Детально розглянули питання взаємодії під час проведення кампанії декларування доходів громадян одноосібників – потенційних декларантів, які отримували доходи від власних та орендованих земельних ділянок та паїв понад 2 га за минулий рік.

Держслужбовці були одностайні у висновках, що активна спільна робота податкової служби району та органів місцевого самоврядування допоможуть суттєво збільшити надходження до бюджетів місцевих громад, які допоможуть розвивати Іванівський район.

Завершенням зустрічі стали домовленості про спільну просвітницьку роботу з питань декларування доходів громадян, організація виїзних консультаційних пунктів з питань заповнення декларацій та індивідуальної роботи з різними категоріями декларантів, які мають прозвітувати про отримані доходи до 01 травня 2020 року.

Головне управління ДПС  у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН