Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні розпочали збір підписів за відставку міського голови

Активісти ініціювали збір підписів за відставку Херсонського міського голови Володимира Миколаєнко.  На думку херсонців, саме він винен у створені «транспортного колапсу». Аби відправити Миколаєнко у відставку, вони мають зібрати понад 40 тис. підписів (більше, ніж Миколаєнко зібрав на минулих виборах на цю посаду).

Вчора ініціативна група розпочала активний збір підписів на вулицях міста. Зі слів громадського активіста Олександра Тарасова, пункти збору розташовані у кожному районі міста.

«Загалом, херсонці позитивно ставляться до нашої ініціативи. Підходять, запитують, деякі, навіть, повертають вже з паспортом, аби поставити свій підпис за відставку Миколаєнко», – говорить Тарасов.

У перший день акції до наметів активістів підійшли представники міського управління поліції й почали вимагати договір на дозвіл встановлення пунктів.

«До нашої точки у мкр Шуменський виїхав наряд поліції й забороняв ініціативній групі збирати підписи. Посилаючись не те, що у нас в країні воєнний стан», – додає Тарасов.

Після чого активісти зателефонували до начальника міського управління поліції Олександра Говоруна, щоб отримати роз’яснення стосовно ситуації, що склалася. Натомість Говорун повідомив, що перевірка здійснюється не за його ініціативою.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН