Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Аварійно-диспетчерська служба МКП «Херсонтеплоенерго» працює у вихідні та свята

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Працівники міського комунального підприємства «Херсонтеплоенерго» вітають всіх мешканців міста Херсона з прийдешніми святами: Новим Роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо від усієї душі великих справ та доброї вдачі, міцного здоров’я та щирої любові, неймовірного щастя та здійснення бажаних мрій, справжніх друзів та веселих свят з дорогими серцю людьми, затишку та тепла в кожному домі.

Зі свого боку МКП «Херсонтеплоенерго» цілодобово турбується, щоб в кожній домівці було тепло. Фахівці підприємства працюють і у вихідні та у святкові дні.

На підприємстві створена аварійно-диспетчерська служба з відповідними фахівцями, які виконують роботи буть-якої складності.

Враховуючи погіршення погодних умов, для вдосконалення організації праці, забезпечення вирішення термінових питань у вихідні та святкові дні, організації та виконання робіт пов’язаних з виконанням невідкладних завдань у сфері теплопостачання, прийняття відповідних рішень, встановлено чергування фахівців підприємства.

Для вирішення питань можна цілодобово звертатись за телефоном:

42 03 81 аварійно-диспетчерська служба

41 01 70 приймальня МКП «Херсонтеплоенерго».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН