Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві розповіли, як відзначатимуть другий новий рік в умовах пандемії

У Миколаєві вже почали обговорювати підготовку до святкувань, – розповідають на сайті міської ради. В жовтні був оголошений конкурс пропозицій суб`єктів господарювання щодо організації дозвілля на території площі Соборної, Інгульського узвозу та вул. Адміральської на період свят у грудні 2021 – січні 2025 років. За результатами розгляду пропозицій організатором функціонування розважальних об’єктів та виставкового ярмарку визначено ТОВ «Атракціон-Інвест».

На засіданні презентували схему розташування розважальних об’єктів та святкового ярмарку. В поточному році для містян працюватимуть ковзанка, численні атракціони (автодром, карусель, екстрим-180, тематичні атракціони та розваги для малечі). Облаштують зони фудкортів та сувенірної продукції. Казкову атмосферу створюватимуть світлові інсталяції та 22-метрова новорічна ялинка, придбані коштом міста кілька років тому. Вже з 20 листопада на площі розпочнуться підготовчі роботи.

У планах на святковий сезон 2022-2023 рр. – встановлення нових тематичних ярмаркових будинків, магазину сувенірної продукції та збільшення площі ковзанки. В 2023-2024 рр. на головній площі міста з’явиться резиденція Святого Миколая, льодова гірка, нові фотозони та декоративні об’єкти.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН