Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські студенти розробили дружні до довкілля стартапи

Про це розповіли на сторінці Херсонського національного технічного університету.

Кафедра дизайну ХНТУ вважає, що сталий розвиток суспільства залежить від кожного, і ми як свідомі громадяни маємо робити все залежне для покращення майбутнього.

Викладачі кафедри, крім викладання та навчання навичкам дизайну, намагаються розширювати свої горизонти та горизонти своїх учнів.

Так, протягом минулих трьох тижнів за ініціативи завідувачки кафедрою дизайну, професора Чепелюк О.В. доцент Артеменко М.П. та її студентка Данілушкіна В.В пройшли навчання в БІЗНЕС АКАДЕМІЇ Регіонального акселератора GCIP для інновацій, технологій та стартапів у Херсонській області Проєкту ЮНІДО/ГЕФ «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для малих та середніх підприємств в Україні».

За результатами навчання було розроблено стартап-проєкт «Школа дитячої майстерності «Друге життя речей», ідея якого полягає в створенні освітніх курсів з рецайклингу одягу для дітей та юнацтва від професійних викладачів в сфері моди та дизайну на базі спеціально обладнаної швейної майстерні на кафедрі дизайну ХНТУ. Ми поєднуємо творчість, моду, технологію та еко-виховання!

За результатами захисту проєкт зайняв 3 місце серед фіналістів.

Над логотипом «Школа дитячої майстерності «Друге життя речей» працював доцент кафедри Крижановський В.М.

Наша команда вдячна організаторам БІЗНЕС АКАДЕМІЇ та її викладачам!

Особлива подяка тренеру та ментору нашої команди канд. екон. наук, в.о. завідуючого кафедри менеджменту, маркетингу і туризму ХНТУ, експерту з питань маркетингу і логістики – Руслану Миколайовичу Набока!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН