Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська обласна рада планує відновити базу спортивного ліцею ім. Шевченка

Про це повідомляє голова Херсонської облради Олександр Самойленко:

– Разом з радником голови ХОДА Юшко Тетяною Миколаївною відвідали Комунальний заклад “Спортивний ліцей ім. Т.Г. Шевченка” Херсонської обласної ради.

Заклад забезпечує спеціалізовану освіту спортивного профілю із специфічними умовами навчання.

У закладі функціонують 15 відділеннь з видів спорту: бокс, боротьба вільна,важка атлетика, веслування академічне, веслування на байдарках і каное, гандбол, гімнастика спортивна, дзюдо, легка атлетика, стрибки на батуті, стрільба кульова, теніс настільний , футзал, футбол, хокей з шайбою. Але, на жаль на даний момент технічна оснащеність, наявність спортивного обладнання та стан приміщень на недостатньо належному рівні.

Тому після того, як оглянули приміщення та обговорили з директором навчального закладу Сух Валентином Васильовичем насущні хвилюючі питання, дав завдання директору та колективу навчального закладу, а саме:
🔹Розробити перспективний план розвитку комунального закладу;
🔹Проаналізувати та скласти список необхідних ремонтних робіт та спортивного обладнання;
🔹Підготувати список заходів для збільшення кількості учнів у закладі та підвищення рівня навчальних досягнень.

А Херсонська обласна рада зі своєї сторони розгляне усі питання та докладе максимум зусиль для їх фінансування та відновлення бази спортивного ліцею. Адже задля всебічного розвитку дітей ми маємо створити такі умови, в яких учень стане повноправним учасником едукаційного процесу, а не пасивним споживачем знань.

🔹Наразі у КЗ ” Спортивний ліцей Гімназія ім. Т.Г. Шевченка” ХОР навчається 112 учнів з 7-11 класи, кількість яких , у порівнянні з 2018 роком зменшилась вдвічі. Заклад працює у режимі дистанційного навчання.
Наголошую, що взаємодія всіх учасників освітнього процесу — один з найважливіших факторів успішного функціонування будь-якої шкільної спільноти.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН