Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Якісні знання з української мови надають у Школі гуманітарної праці (відео)

Школа гуманітарної праці цього року відзначає 29-річчя заснування. За цей час заклад став провідним на півдні України, на його базі розроблено чимало авторських програм, розробок, учні є переможцями різних регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Заклад формує особистість, яка має високого рівня знання, вміння, аби реалізуватись у незалежній Україні: це і ґрунтовне вивчення математично-природничих наук, гуманітарних, а також можливість поринути у світ мистецтва, новітніх інформаційних технологій тощо.

Вивченню мов приділяють особливу увагу у школі – говорить вчителька української мови і літератури Віра Баденко, бо мова формує людину та націю. Віра Миколаївна 24 роки працює у Школі гуманітарної праці, а її педагогічний стаж 37 років. Вона розповіла журналістам телестудії “Український південь”, як у закладі проходять уроки рідної мови і поділилась секретами педагогічної майстерності.

Чимало заходів у Школі присвячено саме вивченню українських традицій і звичаїв. Рік українознавства став поштовхом до глибшого усвідомлення ролі рідної мови. В школі навчаються і переселенці із Донбасу, і Західної України, так мова є об’єднуюча і для них. І при цьому важлива роль вчителя. Адмністрація школи завжди спрямовувала свої зусилля на те, аби діти оволодівали якісними знаннями з української мови.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН