Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через карантин Запорізький медуніверситет розпочав навчання онлайн

У Запорізькому державному медичному університеті 3 гуртожитки з 5 закриті через спалах COVID-19, тому з початком нового навчального року всі студенти навчаються дистанційно.

Зараз у медичному університеті 3 гуртожитки з 5 закриті через спалах COVID-19, який зафіксували у виші в середині серпня. Нині там знаходиться близько сотні студентів. Позитивні ПЛР тести станом на 3 вересня, за словами ректора Юрія Колесника, у близько 30 студентів. Всі вони перебувають на амбулаторному лікуванні.

Загалом зараз на базі Запорізького державного медичного університету отримують освіту понад 10 тисяч студентів. В онлайн форматі навчаються студенти з 2 по 6 курс. Студенти ж 1-ого курсу ще не зараховані. Вони розпочнуть навчання з жовтня – повідомив ректор і голова Вченої ради університету Юрій Колесник: “За допомогою системи Microsoft Teams відбувається навчання у відеоформаті, виключно. У нас великі потоки. Від 50 до 350 слухачів. І відбуваються заняття в групах. Групи невеличкі 12 – 14 студентів. Ми проводимо щоденно моніторинг по кожній парі. Майже 100% студентів підключені, ми все бачимо і система працює.”

В онлайні також проводяться і практичні заняття. Понад 1000 інтернів підвищують кваліфікацію на базі клінік та клінічних кафедр медичного університету.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН