Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі планують подовжити опалювальний сезон

Днями у Запоріжжі було +20, а зараз температура знизилася. І це не межа, кажуть синоптики.  Найближчим часом прогнозують похолодання. Саме тому, зазначають тепловики, ще рано завершувати опалювальний сезон.

Доки малеча на прогулянці, завідувачка дитсадка “Сонячний зайчик” розповідає , яка оптимальна температура має бути  у спальнях та класах. Зазначає, мінімальний допустимий показник — +19 градусів у кімнатах та +16 – у великих залах і коридорах. У дитсадку зазначають: якщо зараз вимкнути опалення, то у класах  стане значно прохолодніше.

Завідувачка дошкільного навчального закладу “Сонячний зайчик” Лілія Ясир розповідає, якщо відімкнути опалення зараз, то у дитячому садку без штучного опалення підтримувати необхідну температуру буде неможливо.

Погоджуються з цим і в першій дитячій лікарні. Кажуть, температура у палатах  має бути не нижче 25 градусів.

А досягти нормального режиму у разі відключення опалення буде неможливо. На цьому наголошують і самі тепловики.  Пояснюють: температура за вікном ще не стабільна. До того  ж, очікується похолодання.

Генеральний директор Концерну “Міські теплові мережі” Олександр Грек запевняє, що зараз зарано вимикати опалення, оскільки погода нестабільна і наприкінці березня очікується похолодання. За попередніми прогнозами тепло мають відключити на початку квітня, пишет телеканал Z.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН