Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Турнір з плавання для представників національних та регіональних медіа відбудеться у херсонському виші

Про це було повідомлено на засіданні ректортату Херсонського державного університету, про що на фейсбуці написав ректор цього вишу Олександр Співаковський:

– В онлайн-режимі відбулося засідання ректорату. Серйозна дискусія стосувалася Положення про організацію освітнього процесу в ХДУ, яке до 10 серпня буде подано на затвердження. Також разом із головою Вченої ради ХДУ обговорили ступінь готовності до засідання Вченої ради, яке відбудеться 25 червня.

Перший проректор Сергій Омельчук розповів про підготовку Плану-регламенту роботи університету на 2020/2021 н.р. Вперше ми відмовляємося від паперів! Враховуючи те, що ми переходимо на етап електронного процедурного документообігу, План-регламент також буде дещо змінено та переорієнтовано. Він матиме дві основні форми вияву: активний зміст гіперпокликань на інформацію, яка є сталою протягом навчального року і календар подій (ті моменти, які відбивають проведення певних заходів різних рівнів – як наукового, так і соціогуманітарного, організаційного тощо). Не дивлячись на зміни, змістове наповнення залишається в минулорічному форматі. Ще одне питання Сергія Аркадійовича стосувалося моніторингу звітів самостійної повторної перевірки кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» в системі Unicheck. Загалом в такий спосіб свої роботи перевірили 69 бакалаврів.

Блок питань проректора з навчальної та науково-педагогічної роботи Наталії Тюхтенко стосувався розробки нової редакції уже згаданого Положення про організацію освітнього процесу в ХДУ. Є ціла низка питань, які потребують конкретизації та уточнення, тому робота в цьому напрямку продовжується! Ще одне питання стосувалося складного процесу, пов’язаного із плануванням попереднього навчального навантаження викладачів університету на 2020-2021 н. р. та завершення 2019-2020 н. р. в ХДУ.

Проректор з міжнародних зв’язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова презентувала аналітику головного сайту ХДУ за останні три місяці, розповіла про найбільш відвідувані сторінки факультетів в протягом цього часу. Помічено, що відвідуваність сайту значно підвищилась, що пов’язано з дистанційним навчання. Також почала активніше використовуватися вкладка «Абітурієнту». Фахівцями відділу забезпечення академічно-інформаційно-комунікаційної інфраструктури було створено 2865 анкет для опитування здобувачів вищої освіти щодо якості навчальних дисциплін та їх викладання (їх треба пройти обов’язково, аби ми могли вимірювати рівень задоволеності студентів освітнім процесом і визначати траєкторію подальшого розвитку нашого університету).

Проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов поділився інформацією про проведення Турніру з плавання для представників національних та регіональних медіа, який відбудеться 26 червня. В басейні ХДУ змагатиметься 21 медійник!

Також Сергій Володимирович розповів про розміщення профорієнтаційної аудіореклами університету.

Проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник поділився інформацією стосовно ряду питань:

– проведення опитування серед випускників – здобувачів СВО «бакалавр», які мешкають у гуртожитках, щодо наміру подальшого навчання у ХДУ.
– заборгованість з оплати за проживання у студентському гуртожитку;
– проведення навчальної практики студентів педагогічного факультету в СОТ «Буревісник» ХДУ (яка стартувала сьогодні);
– затвердження попереднього розподілу фінансування між факультетами Херсонського державного університету.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН