Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні привітали художників з професійним святом (відео)

Херсонські художники продовжують працювати, щоб у своїх роботах відобразити складний, але надзвичайно важливий історичний період боротьби херсонців за свободу і право бути українцями на своїй землі. Ні в окупацію, ні зараз російські загарбники не здатні заглушити голос творчого Херсона.
“Зустрівся з херсонськими художниками — надзвичайно талановитими і мужніми людьми, які не згорнули свою діяльність через російську агресію. Вручив грамоти за значний внесок у розвиток мистецтва та культури на території Херсонської громади, популяризацію мистецьких надбань, підвищення іміджу міста на міжнародному рівні та з нагоди Дня художника: Олександру Степаненку, художнику-графіку,  Григорію Зозулі, художнику”, – розповів Роман Мрочко.
Не змогли сьогодні бути присутніми Микола Гепард та Оксана Оснач, їм передадуть грамоти, – зазначили в Херсонській міській раді.
“Приємно було вручити квіти заступниці голови Херсонської організації Національної спілки художників України Яні Голуб’ятниковій. Продовжуйте надихатись рідним Херсоном і надихайте своєю творчістю інших!”, – додав начальник Херсонської МВА.
 Дивіться відео фонд громади Херсона презентував календар на 2025 рік : “Мій Херсон” очима художника Олександра Степаненка:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН