Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор ХДУ зустрівся з керівництвом Американських рад з міжнародної освіти в Україні

У Києві відбулася зустріч з Яреми Бачинського, директора в Україні Американських Рад з міжнародної освіти та його командою. Серед присутніх – ректор Херсонський державного університету Олександр Співаковський, – повідомляє прессцентр ХДУ.

“Нас поєднує давня співпраця на академічному рівні, а також ми вдячні за підтримку, яку має університет зараз. Обрії взаємодії великі. Щоб розмова була предметною, а комунікація ефективною, пан Ярема запросив керівників різних програм. Тепер ми маємо чітке розуміння наших подальших кроків у розвитку міжнародної академічної мобільності. Навіть домовились, що в межах університетської Школи професійного розвитку ХДУ, яка відбудеться на прикінці серпня, колеги зможуть представити пропозиції нашій академічній спільноті! Приємно було почути теплі слова про першого проректора Сергій Омельчук, проректорів – Дар’ю Мальчикову, Олександра Лемещука, Аллу ЦапівМаксима Вінник та про всю команду рідного університету!”, – зазначив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Також ректор розповів про кейси університету щодо міжнародної співпраці, цифровізації, академічних обмінів.

Під час засідання обговорили подальшу участь у програмах обмінів для викладачів, студентів, випускників і не тільки обмінів.

 Читатйе на сайті  інформаційного видання “Український південь”:

Проректорка ХДУ Алла Цапів перебувала на стажуванні в Угорщині

Також читайте: Студенти ХДУ вибороли два срібла на XIX літній Універсіаді України з боротьби вільної, – ректор

Дивіться на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”, які реалізуються проєкти для ветеранів в Херсонській області:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН

СУСПІЛЬСТВО