Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітниця ХДУ взяла участь у міжнародному тренінгу у Відні

Керівниця відділу міжнародних ініціатив та проєктної діяльності Херсонського державного університету Євгенія Ревенко взяла участь у тренінгу з питань співпраці для австрійських та українських вищих навчальних закладів у Відні (Австрія), – повідомляє пресцентр ХДУ.

 До заходу долучені 24 австрійських університети та 43 українські. Насправді, це дуже потужне представництво!

“Херсонський державний університет має гарну історію співпраці за програмою міжнародної мобільності з австрійським Університетом Клагенфурта, тому пані Євгенія передала вітання з України координатору нашої програми обміну Тільману Ройтеру, який теж був присутній на заході”, – зазначив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

 

У ході заходу відбувся нетворкінг, під час якого українські та австрійські університети презентували свої можливості та програми мобільності, а потім шукали точки перетину. Це дуже ефективний формат налагодження зав’язків, що відкриває нові можливості для здобувачів та викладачів ХДУ.

Також для університетів були презентовані можливості проєктів Еразмус+ для налагодження співпраці між університетами двох країн.

Херсонський державний університет висловлює вдячність організаторам – OeAD – Австрійському агентству з питань освіти та інтернаціоналізації (керівник – Якоб Каліс) та Національному Еразмус+ Офісу в Україні (керівниця – Світлана Шитікова) за системну підтримку руху інтеграції української освіти до європейського освітнього простору.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Херсонський поліцейський Анатолій Михальчук отримав статус Почесного донора України

На лівобережжі Херсонщини знищено місце зберігання боєприпасів та спостережний пункт окупантів

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН