Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДМА підписала меморандум про співпрацю з профспілкою робітників морського транспорту України

Відбулася зустріч щодо підписання Меморандуму про взаємодію між Професійною спілкою робітників морського транспорту України та Херсонською державною морською академією.

У засіданні взяли участь д.п.н., в.о. ректора ХДМА Василь ЧЕРНЯВСЬКИЙ, Голова Професійної спілки робітників морського транспорту України, Віце-президент Міжнародної федерації асоціацій морських капітанів (IFSMA), Амбасадор доброї волі Міжнародної морської організації (IMO) Олег ГРИГОРЮК, д.п.н., завідувач кафедри, відповідальний секретар Приймальної комісії ХДМА Іван РЯБУХА, к.т.н., начальник відділу організації практики, дипломування та працевлаштування ХДМА Олександр СОЛОВЕЙ. заступник декана з НВР ХДМА, голова Первинної профспілкової організації ХДМА Вадим ПОЛІЩУК.


“Підписаний в.о. ректора Василем ЧЕРНЯВСЬКИМ та Головою Професійної спілки робітників морського транспорту України Олегом ГРИГОРЮКОМ Меморандум сприятиме встановленню взаємодії, спрямованої на об’єднання та консолідацію зусиль у сфері підготовки фахівців в морській галузі, а також захисту їх трудових прав, підвищення ефективності представництва, сприяння реалізації трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів ПРМТУ.
Підписання Меморандуму про взаємодію – це важлива подія, яка свідчить про готовність до конструктивного діалогу та співпраці на благо курсантів та працівників академії”, – зазначили в адміністрації Херсонської держпавної морської академії.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН