Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок чергового обстрілу Херсонщини є поранені та загиблий: правоохоронці фіксують наслідки

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 16 травня близько 16:10 армія рф обстріляла ще один населений пункт Херсонщини. Внаслідок вибухів загинув 45-річний чоловік.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф

Також Херсонська обласна військова адміністрація уточнила, що  ворог завдав авіаудару по селу Високе, що на Бериславщині. Через “прильоти” пошкоджено будівлю магазину, два приватні будинку, а також знищено автомобіль. Постраждали пʼятеро людей. Травми, несумісні з життям, отримав чоловік. Ще один чоловік, 39 років, отримав важкі поранення – вибухову травму, поранення ока та передпліччя. У 71-річної жінки медики діагностували контузію. Також до лікарні доставили двох чоловіків, 1983 та 1961 років народження. Медики проводять обстеження та надають допомогу потерпілим.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Російські військові провели 7 безуспішних штурмів позицій ЗСУ в Кринках

Також дивіться

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН