Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У прифронтовому Херсоні комунальники ліквідовують наслідки обстрілів, – Мрочко

Відбулася нарада з профільними заступниками та керівниками комунальних підприємств, – про це повідомив Роман Мрочко, наачльник Херсонської МВА. На нараді розглядалося питання щодо кадрового потенціалу та питанню благоустрою у громаді.
Щотижня профільні заступники об’їжджають місто і фіксують недоліки, щоб можна було оперативно спрямувати туди ресурс для виправлення ситуації. Акцент робиться на стихійних смітниках, місцях влучань ворожих снарядів, аварійних деревах тощо.
“В основному благоустроєм займається комунальне підприємство “Парки Херсона” міської ради. За можливості йому допомагають людьми і технікою інші КП – “Міське дорожнє управління”, “Херсонтеплоенерго”, водоканал. Працівники підприємства підмітають вулиці, вивозять тверді побутові відходи, косять траву, ліквідовують наслідки прильотів, закривають вибиті вікна ОСБ плитами, збирають збиті гілки, зрізають аварійні дерева тощо. У колективі зараз 220 людей із 240 за штатним розкладом. Але потрібні додаткові вакансії, бо на все рук не вистачає”, – зазначив Роман Мрочко.
Наразі налагоджене регулярне вивезення побутового сміття з баків, викошується трава, де дозволяє безпекова ситуація, ліквідована черга на забиття вікон плитами ОСБ і тепер вони закриваються оперативно день в день.
“Перед поминальними днями особлива увага наведенню ладу на кладовищах.
Окрім того, ведеться активна боротьба з аварійними деревами, але вона не повинна привести до того, що в місті поменшає зелених насаджень. Тому поставив завдання організувати цю роботу так, щоб на місці зрубаної тополі недовго було порожньо. Будемо вдячні усім, хто допоможе Херсону з саджанцями, щоб він і далі залишався таким зеленим і затишним!”, – додав Роман Мрочко.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:
Як  в укриттях  деокупованої Херсонщини  вчаться і розважаються дітлахи:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН